top of page
algemene informatie

Belangrijke algemene informatie

Informatie mbt een consult.
Een consult duurt ca 1 a 1,5 uur en het is fijn als je daarna geen al te druk programma hebt om alles een beetje te kunnen laten bezinken.

Als je wat vroeger bent dan de afgesproken tijd, wacht dan ajb tot het tijd is! Ik bereid me voor met meditatie. Als je daarin stoort komt dat je consult niet ten goede.
Je kunt je evt vermaken in het nabij gelegen winkelcentrum (begin van de straat) of de polder, kinderboerderij of park (eind van de straat rechts en links het fietspad op) 


Het is belangrijk dat je na het consult veel water drinkt om de energie stromende te houden en alles wat los komt af te voeren. 


Veel 'werk' gebeurt al vooraf. Zo kan het zijn dat er al dingen in beweging gaan komen nu we een afspraak hebben gemaakt. Sta daar niet raar van te kijken en probeer het toe te laten, neem evt wat meer rust en drink goed water.
Ik ben ook al ruim van te voren bezig met mijn voorbereidingen en afstemmen op jou, ook daar zou je wat van kunnen merken.

Een persoonlijk consult mag je desgewenst opnemen(audio). Je dient hier zelf zorg voor te dragen (bv met de memo functie van een mobiele telefoon, wel de bellen en meldingen uitzetten ajb).
Notities maken mag uiteraard ook, neem pen en papier mee.

 

Als je consult betrekking heeft op een dierbare overledene neem dan 1 a 2 foto's mee waar diegene alleen op staat en ik de ogen goed kan zien (mag ook een printje zijn) en/of een persoonlijk voorwerp van hem/haar (bv sieraad, bril, horloge, haarborstel, pet ofzo)Informatie mbt andere bijeenkomsten (workshop, cursus, lezing enz)
Voor andere bijeenkomsten gaat in grote lijnen hetzelfde op.
Ook voor andere bijeenkomsten bereid ik me voor met meditatie en/of heb ik mijn voorbereidingstijd nodig. Daarom werk ik altijd met inlooptijden van x tot x. Mocht je wat vroeger zijn wacht dan ajb met aanbellen tot de afgesproken inlooptijd en zorg dat je niet later dan de laatste tijd bent, want dan begin ik.

In de voorbereiding stem ik me af op de groep en bereid ik in de energie al dingen voor, daar kun je mogelijk wat van merken.

Omdat we met energie werken is het verstandig om naderhand veel water te drinken om alles af te kunnen voeren. 
Belangrijkste betaal voorwaarden 
Facturen dienen uiterlijk 48 uur voor de afspraak of aanvang cursus/workshop te zijn voldaan.  

Afmelden consult minimaal 24 uur tevoren. Anders wordt het consult in rekening  gebracht, omdat er vooraf in de energie al aan en voor je gewerkt wordt en ik de tijd en ruimte gereserveerd heb.

Cursussen en meerdaagse workshops ga je per blok/serie aan. Er is geen (deel)restitutie mogelijk. Overige info;
Vivianne's praktijk is onderdeel van "Cooperatie de vrije uitloop"
KVK; 59442689   
BTW nr; 8534.88.162.B.01


In het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij de NIBIG

bottom of page