top of page

Spirituele cursus - intuïtieve ontwikkelingsgroep

intuitieve ontwikkelingsgroep ~spirituele cursus

Enkele ervaringen 

Wendy
Ik heb de cursus intuitieve ontwikkeling gedaan bij Vivianne. Dit is zeker een aanrader. Leuke onderwerpen en erg leerzaam voor jezelf. Vivianne laat je ook gelijk op je gemak voelen. Ik ben een mooie ervaring rijker en raad iedereen aan om dit zelf te gaan ervaren.

 

Victoria
Leuke cursus! Vivianne is praktisch ingesteld met bruikbare tips in het dagelijks leven. leerzaam en verhelderend. aanrader dus. 5 stars


Suus

Geweldig inspirerende vrouw die met haar beide benen stevig op de grond is blijven staan. Een verademing in de spirituele wereld!

Ik heb in 2016 bij Vivianne een sprituele cursus gevolgd waarbij oa aarden centraal stond. Wat heb ik hier veel profijt van gehad! Als HSPer voel ik veel teveel waarbij ik lang niet altijd even goed weet wat bij mij hoort en wat niet. Deze cursus heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn aandachtspunten en valkuilen. Ik heb geleerd beter bij mezelf te blijven en en onderscheid te maken tussen wat van mij is en wat van de ander. De relatie met mijn partner is sterk verbeterd en ik heb mij PTSS en hooggevoeligheid veel beter in de hand. Dank je Vivianne! Ik kom zeker terug om meer te leren

Smacht jij dan soms ook zo naar een leuke, fijne activiteit die jou voed en energie geeft?
Hoe zou jij het vinden om dan je intuïtie en paranormale kwaliteiten te gaan ontdekken en ontwikkelen 🔮 een beetje magie te proeven 🧙‍♂️ te groeien in bewustwording 💜 zowel dingen te ervaren en doen als kennis en inzicht te krijgen 🙏 Innerlijke rust (her)vinden en meditatie-kracht ontdekken 💜 met aandacht voor jouw persoonlijke proces 🤲 handvaten voor het omgaan met je hooggevoeligheid 💜 en te proeven aan een breed scala aan ‘spirituele onderwerpen’?
Hoe heerlijk zou je het vinden als dit alles kunt delen en ervaren in een fijne warme groep, onder deskundige en bevlogen begeleiding van Vivianne…
Zou dat geen mooie invulling zijn van jouw middag/avond zo’n 1x per maand?


Wat houd het in
Je doet kennis, kunde en inzicht op op spiritueel/intuïtief gebied, groeit in bewustwording, leert omgaan met je hooggevoeligheid, en door de aandacht voor jouw vragen en behoefte krijgt jouw persoonlijke proces echt een boost.  
De inhoud is heel breed met zowel doe dingen als kennisoverdracht, meditaties, oefeningen, tips & tricks, praktische handvatten, rituelen, ethiek, voor je eigen energie zorgen enz.
Qua onderwerpen kun je bv denken aan gidsen, energie zien en voelen, afstemmen, verschillende mediamieke vaardigheden, zielen en vanalles wat met het proces van de ziel te maken heeft, vorige levens en regressie, werken met intentie en magie, gedachte kracht,  uitdagingen in de actuele energie, verschillende spirituele wezens, werken met orakels zoals kaarten en pendel, intuïtief-creatief bv krachtvoorwerpen maken,  maar ook tools voor het omgaan met je hooggevoeligheid en nog veel meer.

Een kadotje voor de rest van je leven, zeggen deelnemers vaak…
INSCHRIJVEN

 


Onderwerpen eerste deel;
Thema's van dit 1e deel zijn oa*;
Thuiskomen bij jezelf, een stevige basis, zelfvertrouwen en rust in je hoofd
Je wensen en dromen realiseren; De magie van intentie en het nieuwe jaar.
Jouw persoonlijke kosmische en aardse energiebronnen aanboren.
Verbinden met moeder aarde, jezelf met haar energie voeden en reinigen, centreren, gronden
Spelen met energie. Denk aan energie voelen, opwekken, geven en meer.....
Aura's leren zien
Ontdek de wereld van de Gidsen en ontmoet jouw persoonlijke gids
*Afhankelijk van jullie wensen, behoeften en evt actualiteiten kan dit nog veranderen

 


Voor wie
Deze cursus is voor iedereen geschikt, je hoeft geen ervaring te hebben. Maar ook voor degene die al wat verder zijn op hun spirituele ontdekkingstocht is het absoluut leerzaam, leuk en interessant.

Om te zorgen voor stabiliteit en continuïteit verbind je je per blok van 5 lessen**.
Na elk blok kies je of je door gaat, of evt later weer instapt. Deze live online-variant sluit daarom ook naadloos aan op de 'in-levende-lijven' versie zoals ik hem al jaren geef. Dan kan er later moeiteloos uitgewisseld worden


HOE DAN ~ WAAR
Dit seizoen wordt de cursus voor het eerst online gegeven...spannend!
De basis en kern blijft uiteraard hetzelfde, maar dan comfortabel vanuit jouw eigen vertrouwde huiskamer, via een live online groeps-video-verbinding (video-conference).
Het is Live, we kunnen elkaar zien & horen, en ervaringen, vragen & inzichten delen. Dat geeft zo veel meerwaarde en verdieping, dat maakt dat de cursus echt Jullie cursus wordt.
Je kunt zowel via laptop/desktop (aanbevolen) als tablet of telefoon meedoen
Je hebt wel een webcam of smartphone met camera nodig (en evt wifi-verbinding)


WANNEER
De 5 lessen van deel 1 zijn 
Er zijn nog geen nieuwe data vastgesteld.
Mail Vivianne voor informeer of overleg 

 

Ik kan dan niet of heb een eigen groepje
Wil je graag meedoen, maar kun je deze data niet, laat het me weten dan bekijken we de mogelijkheden.
Bij voldoende interesse start ik evt een 2e groep op andere dagen.

Spreekt dit verhaal je aan, maar wil je het liever met een eigen clubje doen, informeer dan naar de mogelijkheden.  


Belangrijk om te weten; 
Ben je minima of zijn er andere financiële hindernissen? Laat het me weten, ik denk graag met je mee over mogelijkheden.  
**Een les missen is op zich geen probleem (op 1 basis les na). Houd er wel rekening mee dat er geen inhaal of restitutie mogelijkheden zijn. 

VRAGEN
Heb je vragen, wil je meer info of overleggen mail me op

viviannespraktijk@gmail.com  of via het contact formulier

bottom of page