Spirituele cursus - intuïtieve ontwikkelingsgroep

Enkele ervaringen 

Wendy
Ik heb de cursus intuitieve ontwikkeling gedaan bij Vivianne. Dit is zeker een aanrader. Leuke onderwerpen en erg leerzaam voor jezelf. Vivianne laat je ook gelijk op je gemak voelen. Ik ben een mooie ervaring rijker en raad iedereen aan om dit zelf te gaan ervaren.

Victoria
Leuke cursus! Vivianne is praktisch ingesteld met bruikbare tips in het dagelijks leven. leerzaam en verhelderend. aanrader dus. 5 stars


Suus

Geweldig inspirerende vrouw die met haar beide benen stevig op de grond is blijven staan. Een verademing in de spirituele wereld!

Ik heb in 2016 bij Vivianne een sprituele cursus gevolgd waarbij oa aarden centraal stond. Wat heb ik hier veel profijt van gehad! Als HSPer voel ik veel teveel waarbij ik lang niet altijd even goed weet wat bij mij hoort en wat niet. Deze cursus heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn aandachtspunten en valkuilen. Ik heb geleerd beter bij mezelf te blijven en en onderscheid te maken tussen wat van mij is en wat van de ander. De relatie met mijn partner is sterk verbeterd en ik heb mij PTSS en hooggevoeligheid veel beter in de hand. Dank je Vivianne! Ik kom zeker terug om meer te leren

Je begint het echt te merken he, de donkere, koudere dagen er weer aan komen.....  Kaarsjes aan, kachel aan, dikke truien en warme drankjes kan fijn zijn, maar smacht jij dan soms ook zo naar een leuke, fijne activiteit die jou voed en energie geeft?
Hoe zou jij het vinden om dan je intuïtie en paranormale kwaliteiten te gaan ontdekken en ontwikkelen 🔮 een beetje magie te proeven 🧙‍♂️ te groeien in bewustwording 💜 zowel dingen te ervaren en doen als kennis en inzicht te krijgen 💜 met aandacht voor jouw persoonlijke proces 🤲 handvaten voor het omgaan met je hooggevoeligheid 💜 en te proeven aan een breed scala aan ‘spirituele onderwerpen’?
Hoe heerlijk zou je het vinden als dit alles kunt delen en ervaren in een fijne warme groep, onder deskundige en bevlogen begeleiding van Vivianne…
Zou dat geen mooie invulling zijn van jouw zondagmiddag zo’n 1x per maand?

Wat houd het in
Je doet kennis, kunde en inzicht op op spiritueel/intuïtief gebied, groeit in bewustwording, leert omgaan met je hooggevoeligheid, en door de aandacht voor jouw vragen en behoefte krijgt jouw persoonlijke proces echt een boost.  
De inhoud is heel breed met zowel doe dingen als kennisoverdracht, meditaties, oefeningen, tips & tricks, ethiek, voor je eigen energie zorgen enz.
Qua onderwerpen kun je bv denken aan gidsen, energie zien en voelen, afstemmen, verschillende mediamieke vaardigheden, zielen en vanalles wat met het proces van de ziel te maken heeft, vorige levens en regressie, werken met intentie en magie, uitdagingen in de actuele energie, verschillende spirituele wezens, werken met orakels zoals kaarten en pendel, intuïtief-creatief bv krachtvoorwerpen maken,  maar ook tools voor het omgaan met je hooggevoeligheid en nog veel meer.
INSCHRIJVEN


Onderwerpen eerste deel van 7 lessen;
Thema's van dit 1e deel zijn oa;
Verras jezelf; Op een speelse, intuïtieve manier kennis maken met elkaar.
Je wensen en dromen realiseren; De magie van intentie, de zonnewende en het nieuwe jaar.
Rust in je hoofd, zelfvertrouwen en een stevige basis; Verbinden met moeder aarde, jezelf met haar energie voeden en reinigen, centreren, gronden
Jouw persoonlijke kosmische en aardse energiebronnen aanboren.
Jij kunt ook werken met energie
Aura's leren zien
Ontmoet jouw persoonlijke gidsen
Welke boodschap 'krijg jij door' bij een voorwerp; leren readen ofwel psychometrie
Afhankelijk van jullie wensen, behoeften en evt actualiteiten kan dit nog veranderen

Voor wie
Deze cursus is voor iedereen geschikt, je hoeft geen ervaring te hebben. Maar ook voor degene die al wat verder zijn op hun spirituele ontdekkingstocht is het absoluut leerzaam, leuk en interessant.

Om te zorgen voor stabiliteit en continuïteit verbind je je per blok van 7 lessen, bij voldoende belangstelling komt er een vervolg cursus

 


WAAR, WANNEER EN KOSTEN
7x Zondagmiddag van 14 tot ca 17 uur op 
24 november
(voorlopige startdatum)
15 december
19 januari
16 februari
22 maart
19 april
17 mei

(14 juni, Reserve datum)


Locatie: Breda (adres volgt na aanmelding & betaling)

Investering:  197,- voor dit 1e deel van 7 lessen 
incl gebruik materialen, koffie, thee, lekkers.
Minimum aantal deelnemers is 6🎁 BONUS 🎁
Bij inschrijving voor 1 november krijg je een ticket voor een volle maanontmoeting kado (datum naar keuze)👉INSCHRIJVEN & INFO; 
viviannespraktijk@gmail.com 
 of het contact formulierIk kan dan niet of heb een eigen groepje
Wil je graag meedoen, maar kun je deze data niet, laat het me weten dan bekijken we de mogelijkheden.
Bij voldoende interesse start ik evt een 2e groep op andere dagen.

Spreekt dit verhaal je aan, maar wil je het liever met een eigen clubje doen, informeer dan naar de mogelijkheden.  


Belangrijk om te weten; 
Ben je minima of zijn er andere financiële hindernissen? Laat het me weten, ik denk graag met je mee over mogelijkheden.  
Een les missen is op zich geen probleem (op 1 basis les na). Houd er wel rekening mee dat er geen inhaal of restitutie mogelijkheden zijn. 

© Copyright Vivianne Vissers

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now