top of page

Kind - Ouder workshop

Bij een huisreiniging vertelde een moeder me dat het echt geen pretje was als haar dochtertje uit school kwam, of van een andere drukke dag weer thuis kwam. Ze was snel boos, geprikkeld, kort af, reageerde zich af op haar broertje en was soms zelfs wat agressief (schoppen, slaan, bijten, knijpen ed) en wist zich eigenlijk niet zo goed raad met zichzelf. We waren er al snel achter dat dat niet met het huis te maken had, maar dat het kindje hartstikke gevoelig is en flink overprikkeld thuis komt, en dat er dan in de rust en vertrouwen van thuis zo uitkomt.
Toen was natuurlijk de volgende vraag; Vivianne kun jij haar helpen?!
Ik gaf haar kort wat tips en materialen en stelde voor een afspraak met haar en haar dochtertje te maken om ze wat praktische tips en tricks te leren.

Eenmaal thuis begonnen mijn radertjes te draaien want zomaar zo'n zit-consult is natuurlijk niks voor een (overprikkeld) kind van een jaar of 7, dus hoe ga ik dat vorm geven?
Het moet speels worden, en praktisch en vooral leuk dacht ik. En lekker buiten! We moeten lol maken en er moet gelachen worden! Ja, het moet voelen als een uitje, en een speciaal kind-ouder momentje worden. Zodat ze de dingen die ik hun leer ook echt gaan doen en het niet het zoveelste moetje op een dag wordt, maar een leuk, fijn thuiskomen bij hunzelf en elkaar, een dagelijks quality-time momentje.

 

Kort daarna, weer bij een huisreiniging, kreeg ik een vergelijkbaar verhaal te horen.
Toen dacht ik, jeetje dan zijn zij vast niet de enige!
Is dit verhaal voor jou ook herkenbaar? 

Wat verdrietig dat er zo veel kindjes zo overprikkeld thuiskomen en eigenlijk de eerste uren niet echt 'vrij' en ontspannen kunnen zijn... en de rest van het gezin dus ook niet... En ze eigenlijk pas tegen dat ze naar bed gaan weer een beetje geland en bij zichzelf zijn gekomen.
Hoe fijn zou het zijn als ze allemaal hun voordeel zouden kunnen doen met mijn eerdere consult-idee....
En hoe leuk en waardevol zou het zijn om het met meerdere kindjes en hun ouders samen te doen.....
En hoe prettig zou het zijn om het niet in niet in 1 lange middag te doen, maar in 2 delen. Zodat het niet te lang en teveel tegelijk is, en er ook even terug gekoppeld en gedeeld kan worden.....
Ja zoiets moet het worden!  


Een unieke 2-delige workshop voor hooggevoelige kindjes die moeite hebben om alle prikkels van de dag te ontladen en/of bij zichzelf te blijven.
Lekker buiten en op een hele speelse manier leren jij en je kind samen allerlei oefeningen, praktische tips, tricks en handvatten om wat meer relaxed door de dag te komen en thuis sneller te ontprikkelen. Waardoor je kindje, en dus ook de rest van het gezin, meer ontspannen thuis zijn. 


Herken je je kind, jezelf en jullie gezin in dit verhaal dan is deze workshop echt iets voor jullie.

 

MAIL voor vragen of behoefte aan deze workshop, dan bekijken we de mogelijkheden

Jouw investering voor jou en je kindje samen is voor 2 dagdelen slechts € 75,-
 

Liever alleen samen met jouw kindje, het hele gezin of een ander eigen groepje ?
Neem contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden


👉Aanmelden & informatie via; viviannespraktijk@gmail.com

boy-1841029_1920.jpg
father-2212094_1920 geknipt.jpg

Privé Workshops

Deze, en andere, workshops kun je ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.Wat anders?
Juist maatwerk vind ik erg leuk! 
Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, maken van & werken met 'worrydolls'. Of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen. 

bottom of page