top of page

Volle maan ontmoeting, loslaat ritueel &meditatie 

Volle maan, gelijkgestemden ontmoeten, inzichten, loslaten, transformeren, wensen en dromen, ritueel - meditatie, samen genieten van de volle maan en haar energie...
Spreekt dat jou aan? Meld je dan aan en hoor wanneer er weer zo'n bijzondere avond in Breda is. 

We hebben al zulke fijne ontmoetingen gehad! Kijk &lees hier maar eens voor een sfeerimpressie


Elke maan heeft zo zijn thema en speciale energieën. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere dingen in 'de energie' gaande die voor veel van jullie herkenbaar zijn. Daar gaan we mee werken! Je krijgt er uitleg en inzichten over, waarna Vivianne je met meditatie en ritueel gaat ondersteunen met 'loslaten' én met je wensen in de wereld zetten. Je mag je op een ontspannen en bijzondere manier gaan richten op waar je nu staat en waar je heen wilt.
Daarna is er volop ruimte om er samen met gelijkgestemden over na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en knabbeltje (ivm de corona richtlijnen neemt nu iedereen voor zichzelf wat lekkers te drinken en knabbelen mee)


Het is echt een warme en bijzondere ontmoeting met elkaar én met jezelf, met de volle maan energie en jouw pad
De ontmoetingen zijn buiten, in de vrije natuur in omgeving Breda. 


Er staat op dit moment geen openbare volle maan ontmoeting gepland.
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en je hoort als eerste wanneer er weer één is.

Wil je graag een
volle maan ontmoeting voor een eigen gezelschap mail me dan, dan bekijken we de mogelijkheden.Ook voor nieuwe maan of een andere inspirerende bijeenkomst ben je van harte welkom.
Voel je vrij om zelf een oproep plaatsen om zo een groep bij elkaar te vinden. Ik deel die met alle liefde op mijn pagina.

 

Op de hoogte blijven van volgende ontmoetingen en andere activiteiten?
👉 Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wat anders?

Juist maatwerk is heel leuk en inspirerend! Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 

 

Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, werken met 'worrydolls', een krachtvoorwerp maken, loslaten, rust in je hoofd & thuis komen bij jezelf,  een ritueel-meditatie in de trand van de volle maan ontmoeting of passend bij een eigen gelegenheid, een fijne buiten workshop in het bos of elders in de natuur, of laat je inspireren door één van de onderwerpen van mijn Blog, Facebook pagina of cursus.

 

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Zullen we samen kijken of ik er iets in kan bieden?  
Ik ben erg breed georiënteerd en ben dol op de bruis van nieuwe ideeen.

O
ok als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt.

Dus schroom je niet om te vragen en mail me

bottom of page