top of page

Masterclass De Ziel en haar proces

de ziel en haar proces

Soms is het maar moeilijk te geloven dat je voor een bepaalde ervaring hebt gekozen.
Deze masterclass geeft je inzicht in hoe dit soort dingen werken vanuit zielsperspectief en zorgt voor de boodnodige nuanceren van de veel gebruikte ’spirituele kreten’ als; je hebt er zelf voor gekozen, het is je (levens)les, karma enz.

 

De ziel en haar proces speelt een centrale rol in mijn werk als Medium therapeut.
Mijn gidsen hebben me daar ook veel informatie over gegeven en die wil ik nu graag met jullie delen via deze masterclass.
We hebben het over het proces van naar de aarde (willen) gaan tot het weer verlaten van een aards leven en daarna, levenslessen, zielsmissie, zielscontracten, zielsfamilie, vorige levens, karma, dingen door de bril van het zielsnivo en nog heel veel meer. 
Je gaat veel inzichten rijker naar huis en het geeft je lucht en ruimte ten aanzien van je eigen ervaringen in je leven.

 


Deze interessante, informatieve masterclass is geschikt voor iedereen die meer wilt weten over alles wat met De Ziel te maken heeft, of inzicht wilt in zijn/haar persoonlijke processen, wilt leren hoe je dingen vanuit zielsperspectief kunt bekijken en zo z'n blik wilt verbreden.  


Masterclass gegevens

Bij Interesse plan ik een datum. Contact me dus gerust, dan overleggen we.

Locatie; Breda of in overleg 

Jouw investering; € 49,95 incl koffie, thee en wat lekkers

👉Aanmelden & informatie; viviannespraktijk@gmail.com

 

 

Spreekt dit verhaal je aan, maar wil je het liever met een eigen clubje doen, informeer dan naar de mogelijkheden.  
 

Privé Workshops

Deze, en andere, workshops kun je ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.


Wat anders?
Juist maatwerk vind ik erg leuk! 
Ik nodig je dan ook van harte uit om me te mailen als je een andere vraag of wens hebt. Dan bekijken we samen of ik er een leuke intuïtieve, spirituele, informatieve en/of creatieve middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Je zou bv kunnen denken aan de reis van de ziel, levenslessen, spirituele helpers/gidsen, je harte-wens manifesteren, een krachtvoorwerp maken, werken met 'worrydolls', met kaarten werken, tools bij hooggevoeligheid, een kleine ceremonie of begeleid (vuur) ritueel, of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen. 

bottom of page