top of page

Masterclass Omgaan met energie veranderingen

transformatie, omgaan met energieverandering

afbeelding; behappydoodles.com

Help wat is er aan de hand....
Korte lontjes
Snel geïrriteerd
Kattig op elkaar reageren
Weinig begripvol naar elkaar
Men voelt zich snel aangevallen
Misverstanden
Geen gunfactor
Warrig en asociaal weggedrag (nog meer dan normaal) enz
De energie voelt intens, heftig zelfs, alsof er elk moment wat kan gebeuren.
Valt het jou ook zo op op het moment?

Energie shift
Er is weer een forse verandering in de energie gaande. 
We worden op het moment flink opgerekt. Een beetje als een stuk pizza deeg of elastiek, zodat er ruimte ontstaat voor al die nieuwe energie.
Het is dan wel de bedoeling dat oude stukken worden losgelaten.
En juist dat laatste gebeurt te weinig. Men schiet (onbewust) terug in oude patronen, houd vast aan het oude bekende, gaat in weerstand, men durft zich niet over te geven aan de stroom van de nieuwe energie en verandering of durft er niet (langer) op te vertrouwen.

Lange tijd is hier ‘kosmisch’ relatief zacht mee omgegaan, maar blijkbaar is het nu echt tijd om door te halen….
Als je nu niet loslaat en mee stretcht, wordt je net zo lang opgerekt tot het wél losknapt. Een beetje zoals bij een oud stuk elastiek. Als je dat al maar meer uitrekt, knappen er steeds meer van die draadjes, tot het wel z’n maximale lengte heeft en de weerstand er uit is.
Naast de (onbewuste) weerstand van het terug willen veren naar hoe het was, het bekende, is de rek er dus ook bij veel mensen uit. En dat geeft innerlijk en naar buiten een hoop wrijving, irritatie, korte lontjes enz    

Terwijl als je wel meegeeft, je overgeeft aan de flow van de energie die er is, je bij jezelf kunt blijven, je eigen liefdevolle licht kunt blijven voelen en stralen en/of daar steeds terug naar toe kunt stappen, dan wordt je opgerekt als pizza deeg. Soepel, geleidelijk, veerkrachtig, luchtig, met steeds meer ruimte voor de verandering.

👉 Info of aanmelden
 

Andere klachten
Naast de korte lontjes enzo kan de energie shift/verhoging tal van andere klachten geven oa; vermoeidheid, intense dromen, emotioneler, verdriet voelen zonder aanleiding, geïrriteerdheid, gejaagd voelen, hot-flashes, licht hoofd (meer moeite met gronden), buikpijn/druk (mn rond zonnevlecht/maagstreek), hoofdpijn, druk op kruin/hoofd, trilling in lijf voelen, oude stukken komen weer langs, ook die je al dacht doorgewerkt te hebben, spanning (ook letterlijk spierspanning), ander slaap en voedingspatroon, andere behoefte, verhoogde gevoeligheid, spirituele/bewustzijns-groeispurt enz. 


Zie ook dit korte filmpje op mijn youtube kanaal (genoemde datum klopt niet meer)
 

Herkenbaar?
Herken jij je in dit verhaal?
Ondervind jij ook hinder van hoe de energieën op dit moment op je inwerken?
Wil jij graag handvatten om er mee om te gaan?
Wil je meer informatie en inzicht hebben in wat er nu in en om jou heen gaande is?
Wil je liever opgerekt worden als 'pizza deeg' ipv als een 'oud stuk elastiek', waar de rek (vrijwel) uit is?
Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Met informatie, eenvoudige meditatie/visualisatie oefeningen, praktische tips &tools en ruimte voor jouw ervaring en vragen is het heel toegankelijk en toepasbaar in je dagelijks leven. Zodat jij weer meer bij jezelf komt en de kracht in handen krijgt om niet alleen deze 'shifts' comfortabeler door te komen, maar de energie-verhogingen ook optimaal te benutten voor jouw groei, heling en bewustwordingsproces


Ervaringen

De deelnemers van de masterclasses zijn vooral dankbaar voor het inzicht en de praktische handvatten waarmee ze de last kunnen verlichten. Het geeft ze het gevoel er zelf wat aan kunnen doen
Het is mooi om te zien hoe ze echt als ander mensen weggaan en het vertrouwen hebben dat ze nu comfortabel met energie-shifts kunnen omgaan.
Ook achteraf hoor ik dat het hun zo ontzettend veel oplevert! Van meer energie, rust en lichter tot eindelijk weer normaal slapen, rust in het hoofd, niet meer misselijk of geïrriteerdweer gegrond en 'bij mezelf zijn', en dingen die op hun plek vielen.Workshop gegevens
Nieuwe data op aanvraag.
Contact me als je interesse hebt in deze workshop, dan overleggen we.


Locatie; Breda 

Jouw investering; € 49,95 incl koffie, thee en wat lekkers

En een ondersteunend kadotje
Minimaal aantal deelnemers 4


 👉Aanmelden& info  viviannespraktijk@gmail.com

Privé Workshops

Deze, en andere, workshops kun je ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.


Wat anders?
Juist maatwerk vind ik erg leuk! 
Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, werken met 'worrydolls'. 
Of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen. 

bottom of page