Workshop Omgaan met energie veranderingen

afbeelding; behappydoodles.com

Vermoeidheid
Op het moment hebben veel mensen last van oa vermoeidheid, slecht slapen, op gekke tijden wel kunnen slapen, intense dromen, wrijving, korte lontjes, hoofdpijn, verdriet, ik zie ook dat mensen graag willen verbinden maar er lijkt toch iets te wringen, ook in ander opzichten is er "wel willen" maar iets weerhoud je of wringt.
Dit heeft te maken met het spanningsveld tussen het verhogen van de energie en de (onbewuste) weerstand tegen het mee in beweging komen, en daarmee het loslaten van het oude vertrouwde en helen van jouw pijnstukken. Dit veroorzaakt mede de vermoeiende, en wat ongecontroleerde, wringende, energie van dit moment.

Zie ook dit korte filmpje op mijn youtube kanaal


Andere klachten
Naast de vermoeidheid, waar ook je innerlijke werk en het effect van de energieën op je lichaam bij meespelen, kan de energie verhoging/verandering tal van andere klachten geven oa; emotioneler, verdriet voelen zonder aanleiding, geïrriteerdheid, gejaagd voelen, hot-flashes, licht hoofd (meer moeite met gronden), hoofdpijn, druk op kruin/hoofd, trilling in lijf voelen, oude stukken komen weer langs, ook die je al dacht doorgewerkt te hebben, spanning (ook letterlijk spierspanning), ander slaap en voedingspatroon, andere behoefte, verhoogde gevoeligheid, spirituele/bewustzijns-groeispurt enz. Ook onderling zie je meer spanning en irritatie.

Omgaan met energie veranderingen
Omdat mn cursisten hier ook last van hadden, ging pas gelden de les daar over. Ik heb ze naast informatie en inzicht ook handvatten gegeven, waarmee ze de last wat kunnen verlichten, er zelf wat aan kunnen doen. 
Dat leverde hun zo ontzettend veel op! Van meer energie, rust en lichter tot eindelijk weer normaal slapen, rust in het hoofd, niet meer misselijk, weer gegrond en bij mezelf zijn, en dingen die op hun plek vielen. Ze gingen echt als ander mensen weg en kunnen nu comfortabel met energie-shifts omgaan


Boodschappen
De volgende morgen kreeg ik op verschillende manier door dat ik dit breder aan moet bieden, dat veel mensen hier baad bij zouden hebben. 
Omdat het heel dringend voelde heb ik besloten er voor jullie een losstaande workshop van te maken. 
Ook omdat de energie verhogingen/shifts voorlopig nog zullen blijven komen. Het is dan prettig dit te herkennen, er inzicht in te hebben én om handvatten te hebben om hier wat comfortabeler mee om te gaan. 
Daarnaast is de Herfst de ideale tijd om op te ruimen en los te laten, wat hier ook een belangrijke rol in speeltHerkenbaar?
Herken jij je in dit verhaal? Ondervind jij ook hinder van hoe de energieën op dit moment op je inwerken, zou je graag handvatten willen om er mee om te gaan, meer informatie en inzicht hebben in alles wat er in en om jou heen gaande is? Dan is deze workshop echt iets voor jou.
Met informatie, eenvoudige meditatie/visualisatie oefeningen, praktische tips &tools en ruimte voor jouw ervaring en vragen is het heel toegankelijk en toepasbaar in je dagelijks leven. Zodat jij weer meer bij jezelf komt en meer de kracht in handen krijgt om deze herfst niet alleen comfortabeler door te komen, maar de energie-verhoging ook optimaal te benutten voor jouw groei, heling en bewustwordingsprocesWorkshop gegevens

Nieuwe data volgen medio 2020 of bij voldoende interesse. Contact me dus gerust, dan overleggen we.

Tijd; 14 uur

Locatie; Breda (Princenhage)  

Jouw investering; € 49,95 incl koffie, thee en wat lekkers

En een ondersteunend kadotje
Minimaal aantal deelnemers 4

Aanmelden& info  viviannespraktijk@gmail.com

Privé Workshops

Deze, en andere, workshops kun je ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.Wat anders?
Juist maatwerk vind ik erg leuk! 
Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, werken met 'worrydolls'. 
Of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen. 

© Copyright Vivianne Vissers

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now