top of page
healing energie

Healing

Naast je fysieke lichaam heeft je lichaam energie in en om zich heen, je energetisch lichaam. Alles wat in je lijf en leven gebeurt heeft daar invloed op. Dit gaat op voor leuke en minder leuke dingen. Andere mensen laten ook sporen achter in jouw energie systeem. Dit beïnvloedt je welzijn en welbevinden en zelfs je gezondheid.
Met mijn handen mag ik liefdevolle, helende, kosmische energie doorgeven, die diep in werkt op het fysieke en energetische lichaam. Daarmee kan ik je helpen je energetisch lichaam te schonen, blokkades van lichamelijke en emotionele aard op te ruimen, je energie doorstroming te bevorderen, balans tussen lichaam en geest te herstellen en het zelfherstellend vermogen te stimuleren. Zo kom je meer in balans, je gaat lekkerder in je vel zitten.
Healing verlicht pijn, geeft ontspanning en energie. Hierdoor geeft het bij een veelheid aan klachten verlichting, vooral bij spanning en stress, emotionele klachten, burn-out, hoofdpijn, spierpijn, menstruatie klachten, chronische pijn en vermoeidheid. Ook als je in veranderingsprocessen zit, dat juist graag zou willen, en je dingen los wilt laten, dan is een healing heel ondersteunend en stimulerend.

 

Jouw investering is 49,95 bij een healing op afstand of video-call 
Face-to-face 75,- (alleen na gedegen overleg)

Lees HIER de actuele aanpassingen ivm Corona maatregelen

👉 Afspreken of vragen? Mail me!

bottom of page