top of page

Medium therapeutisch consult

medium consult

Martijn

Ik heb veel gehad aan de inzichten van Vivianne. Zonder enige voorkennis van mijn hand wist ze precies op een dieper niveau wat er speelde en waar er problemen en aandachtspunten waren. Aanrader.

Fatma

Ik ben super tevreden over de dienstverlening van Vivianne. Ze heeft heel goed dingen aan gevoeld inzake mijn persoonlijke omstandigheden. Ze neemt de tijd voor je, geeft zinvolle adviezen en tips. Na afloop van de consult had ik een opgelucht gevoel. Ik heb genoeg tools om verder te werken aan mijn persoonlijke omstandigheden. Ze heeft mij ogen geopend! Vivianne nogmaals hartelijk dank voor alles!

Imani
Afgelopen weekend een hele fijne Reading van Vivianne gehad. Ik werd erg fijn en hartelijk ontvangen. Ze neemt echt de tijd voor al je vragen. Voor mij was dit een super waardevolle ervaring en ik ben weggegaan met ontzettende mooie boodschappen en tips om verder te kunnen. Mocht je twijfelen om een afspraak met Vivianne te maken, zou ik zeker zeggen doen! Bedankt voor de mooie ervaring Vivianne ❤

In een medium consult fungeer ik als tussenpersoon tussen onze fysieke wereld en de spirituele wereld.
Ik maak via mijn innerlijke zintuigen contact en communiceer zo met de energie die bij jou aanwezig is en met je spirituele begeleiders, zoals je gidsen, dierbare overledene, vorige zelven, je hogere zelf en je ziel.
Zij willen je allemaal graag verder helpen in dit leven, inzichten geven in je persoonlijke levensproces en je persoonlijke en spirituele groei.
Daarom zal datgene wat voor jou op dit moment in je leven belangrijk is, of waar jij aan toe bent, doorkomen. Zij reiken mij ook aan hoe wij hier mee aan de slag gaan. Hierdoor kan ik nooit vooraf zeggen wat we gaan doen en wie wat er aan bod komt.
Soms geef ik vooral boodschappen door,  geeft het informatie, antwoorden, zicht en inzicht, bevestiging en helpt het je kracht of richting te hervinden.
Het kan inzicht geven in je levenslessen, thema's, rode draden, ziels contacten, ziels-contracten en andere dingen die te maken hebben met het proces van je ziel. 
Vaak maakt het (onbewuste) blokkades en belemmerende factoren zichtbaar, die we dan samen via mediamieke technieken aan kunnen pakken.
Denk hierbij bv aan regressie in dit of een vorig leven, familieopstellingen, nlp elementen, innerlijk kind-werk, dingen in de energie uitwerken, onafgehandelde dingen afronden en uitspreken enz.
Vaak doen we dit middels met een lichte trance waarin ik je begeleid. 
Hierdoor halen we als het ware het zaadje weg en zetten we transformaties in gang.
Waar nodig ondersteun ik het met healing.

Een medium therapeutisch consult is dus veel diepgaander dan alleen een boodschap van een dierbare doorgeven.
Het is heel breed inzetbaar en kan je op vele fronten helpen.
Het zijn altijd hele bijzondere en waardevolle consulten die heel verhelderend, bevrijdend en helend werken.

Uiteraard ben je ook voor 'gewone' medium consulten van harte welkom. Zoals het maken van contact met een dierbare overledene of een consult met Lenormand-kaarten. Deze geven inzicht in waar je nu staat en de te verwachten ontwikkelingen voor de komende tijd.

Als een bezoek aan de praktijk lastig is zijn er vaak ook mogelijkheden op afstand, via skype of telefoon, al hangt dat wel een beetje af van je vraagstelling en wat er zoal bij je speelt.

Jouw investering is 

75,- face-to-face consult
49,95 consult via video-call


Lees HIER de actuele aanpassingen ivm Corona maatregelen

👉 Afspreken of vragen mail viviannespraktijk@gmail.com

bottom of page