top of page

Readings mystieke Lenormand kaarten

1_edited.jpg

De mystieke Lenormandkaarten zijn echt 'mijn' kaarten. Ze lijken tegen mij te praten en laten me elke keer andere dingen zien. Ik duid ze dan ook puur intuïtief. Ze vormen eigenlijk de kapstok voor de boodschap die ik voor jou door krijg. Heel beeldend, laagdrempelig en direct.
Ze geven inzicht, bevestiging of vertrouwen en het zijn ook de ideale kaarten om een blik in de nabije toekomst* te werpen (uitgebreide legging of jaarprognose) ... althans dat stukje wat je mag weten 

Ik gebruik de kaarten in verschillende soorten leggingen (zie hieronder), vaak nog aangevuld met één of meerder kaarten uit een andere deck. 

 

Ze zijn ook erg fijn voor bv een gezellig spiritueel samenzijn bij jou thuis, waar al jouw vrienden er dan een kleine reading of boodschap mee krijgen.
👉 Info of afspraak maken

Mini-reading

mini reading mystieke lenormandkaarten

Een mini-reading is een leuke laagdrempelige inzichtgever, steuntje in de rug, bevestiging, vertrouwens-boost, zetje gever of wat jouw boodschap voor dat moment ook mag zijn.
Aan de hand van je naam, geboortedatum en foto stem ik me op jou af en kies jouw kaarten. De boodschap die daar uit komt krijg jij in een videoboodschap toegestuurd. Leuk he?!
 

🎬Kijk om een indruk te krijgen HIER de filmpjes in de reacties (4 mensen kregen een mini-reading, de overige 1 andere kaart) (ook niet facebook gebruikers kunnen het kijken)

Om het laagdrempelig te houden is jouw bijdrage SLECHTS 9,95​
 

Wil jij zo’n mini-reading? 
👉Mail viviannespraktijk@gmail.com 
je naam, adres, geboorte datum en een recente foto, waar je alleen op staat en ik je ogen kan zien.

Na betaling van de factuur, stuur ik je binnen een week je filmpje met jouw mini-reading

Uitgebreide legging of consult ondersteund met de Lenormand

grote legging mystieke lenormand kaarten

Bij een uitgebreide legging gebruiken we de volledige deck en kijken hier op verschillende manieren naar om zo voor jou een compleet verhaal te maken. Dit kan zowel face-to-face als via Skype (of ander video-call programma)
We kunnen ook de kaarten gebruiken als ondersteuning van een medium consult of om inzicht te krijgen in gerichte vragen

Jouw bijdrage voor een uitgebreid Lenormand consult is 49,95 (video-call) of 75,- face-to-face


👉 Afspreken of vragen? Mail me!

Verjaardagslegging of Jaarprognose

verjaadagslegging - jaarlegging

Als je een nieuw levensjaar ingaat of rond de jaarwisseling is het altijd leuk om een jaarprognose met de mystieke Lenormand kaarten te doen.
Met thema kaarten, maandkaarten en wat onze gidsen aangeven lichten we een tipje van de sluier op van jouw komende jaar*.  Het laat in grove lijnen zien wat je kunt verwachten, waar bv kansen, aandachtspunten, mogelijkheden, keerpunten of uitdagingen liggen, wat je te doen staat en welke thema’s spelen. Je krijgt zo een globaal inzicht in hoe je jaar zal verlopen.
We bespreken dit via video-call en je krijgt een foto van je legging.

Kijk deze video voor meer uitleg

Jouw bijdrage voor een verjaardagslegging of jaarprognose is 37,50 

👉 Afspreken of vragen? Mail me!

🎁TIP Het is ook een erg leuk kado!
Ik maak er met alle liefde een e-bon voor, of een aangekleed kado met bv een rozenkwarts hart of iets anders uit mn winkeltje.
Informeer naar de mogelijkheden.

 

* Een blik in de toekomst werpen wil niet zeggen dat ik alles te zien krijg. Niet alles 'mag' je vooraf weten, dit krijg ik dan ook niet door. 
Daarnaast leven we op de planeet van de keuze vrijheid. Dat betekent dat men andere keuzes kan maken dan "in de lijn der verwachting" ligt en dingen dus anders kunnen lopen dan voorzien.

bottom of page