top of page

Bos workshop

bos workshop

Een ervaring;

Lia; Zo een heeeerlijke workshop! Heb deze les pas gehad bij Vivianne en ondanks alle emotie die los kwam (tranen met tuiten totaal onverwacht) een heerlijke les 
#
Gaditzekernogeenkeeroverdoen

Vandaag vond ik in het Liesbos in Breda DE perfecte plek voor mijn workshop in en met de natuur.
Alleen al het aankomen via een boslaantje bracht me in de stemming en ik zag het al helemaal voor me;
Bij “de boswachter” elkaar ontmoeten en kennismaken onder het genot van een bakje koffie/thee.
En dan zo het bos in lopen… Je onderdompelen in de heerlijke, rustige, bijzondere bos-energie.
Ik zie mooie paden.  Al lopende leer je hier hele simpele, praktische oefeningen die je helpen gronden en in je lijf zakken, die je energie laat stromen, je oplaad en vrolijk laat worden. En dat zelfs al binnen en paar minuten! En het mooiste van alles; het zijn dingen die je straks (onopgemerkt) kunt doen terwijl je de hond uitlaat, naar je werk, auto, supermarkt of wat dan ook loopt.
Om me heen zie ik een gevarieerd begroeiing. Meer dan genoeg verschillende plekjes om met de bomen te werken, je 'eigen' boom te kiezen, er contact mee te maken en een meditatie mee te doen die draait om gronden en loslaten. Ik weet nu al dat er magische dingen gaan gebeuren. Er is ‘iets’ in het geheel van deze workshop & meditatie waardoor er altijd wel iemand is die een grote doorbraak heeft in zijn persoonlijke proces. Iemand die iets los kan laten, doorbreken, of juist ontmoeten, wat ze al heel lang tegen hield. Vaak is dat het begin van een belangrijke ommekeer of heling. 
Ik loop door naar de oude krachtplek die we gaan zien en voelen, en waarvan we wel zien wat er ontstaat en waar we verder nog behoefte aan hebben.
En dan op die mooie open plek afsluiten met een drankje en wat lekkers

Ik word nu al helemaal blij van binnen….Ja ik zie het wel voor me…. jij ook?
Meld je dan nu aan voor deze bijzondere workshop!
Je bent daarna niet alleen bijzondere ervaring rijker, maar gaat ook naar huis met volop tools om meer rust & ruimte in je hoofd en je leven te creëren.

 

HIER zie je een sfeerimpressie

WORKSHOP INFO
Nieuwe data volgen snel!
Wil je als eerste een plaatsje of zelfs een datum naar keuze mee-bepalen, of heb je een eigen gezelschap waar je deze workshop mee wilt doen, 
Mail me dan! Dan overleggen we.

Tijd: 14 uur tot ca 17 uur
Locatie: Liesbos Breda, startpunt “de boswachter”
Jouw investering: 49,95 incl kopje koffie/thee en afsluitend drankje👉 Inschrijven & info; viviannespraktijk@gmail.com  

*bij slecht weer wordt de workshop mogelijk verschoven

Wil je graag meedoen, maar kun je deze data niet, laat het me weten dan bekijken we de mogelijkheden

 

Privé Workshops

Deze, en andere, workshops kun je ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.
Deze workshop is ook als privé of duo sessie mogelijk informeer naar de mogelijkheden en prijzen


Wat anders?
Juist maatwerk vind ik erg leuk! 
Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, werken met 'worrydolls'. 
Of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen. 

bottom of page