top of page

Huis reiniging 
ook winkel, bedrijfspand, andere panden of locaties

huisreiniging energetisch

Enkele ervaringen 

Marian

Ik had eindelijk een fijn huis dacht ik. Eigen ontwerp, lekker ruim en licht. Vanaf het moment dat ik erin trok voelde het niet echt thuis. Mijn kinderen kwamen ook met opmerkingen dat ze de trap zo snel mogelijk namen, omdat het daar eng was. Jij hebt mijn huis gereinigd, geaard en in het licht gezet. en wat er aanwezig was naar het licht gewezen en ik heb nu niet meer het gevoel, ik wil verhuizen, ik heb nu weer een thuis wat goed aanvoelt.
Bedankt Vivianne

Anne
Vivianne is een hele fijne lieve en vakkundige vrouw, die weet wat ze doet. Ze nam alle tijd om ons huis te reinigen op verschillende niveaus: gebeurtenissen van vorige bewoners, emoties van ons, en aanwezige spirits..alles pikte ze op en heeft ze goed kunnen reinigen. Het huis voelt veel fijner, rustiger, mijn kinderen slapen weer beter door én we zijn hier niet meer bang. Daarnaast heb ik ook veel goede tips gehad.

Ik raad haar zeker aan!

Liefs Anne

S.b
Nadat Vivianne bij mij langs is geweest zie ik er niet meer tegenop om naar huis te gaan. De nachten waarin ik angstig was zijn zo goed als verdwenen. Alleen maar positief dus. Het is een enorm verschil voor mij!

Emory

Onlangs hebben wij ons huis laten reinigen (op afstand) door Vivianne. Wat een verandering heeft er plaats gevonden. Ik voel me helemaal thuis nu. Behalve dat de energie thuis nu heerlijk is heeft ze me ook dingen meegegeven waar ik mee aan de slag kan om het leven aangenamer te maken voor m'n gezinsleden. Ze heeft me echt tijd en aandacht gegeven en voor mijn gevoel haar ziel en zaligheid in deze reiniging gestoken.
Dank je wel Vivianne. Ik draag je met een gerust hart aan, aan een ieder die het maar wil horen. Heel veel succes met je praktijk.
Liefs van een blije klant.

Olinda

Ik voelde iets raars in mijn huis, iets dat het niet klopte, na een paar jaar heb ik besloten om hulp te vragen . Vivianne heeft mijn huis energetisch gereinigd en ik kan nu beter slapen en ik heb andere gevoel thuis.

Jennifer
Super geholpen. Goede uitleg tijdens en fijne na begeleiding

Anoniem

Vivianne heeft ons huis gereinigd omdat er steeds weer negatieve ervaringen waren rondom klusjes mensen en andere handelingen.

Ook hadden wij slaapproblemen.
Het huis is een licht en fijn huis maar t voelde alsof t niet goed mocht gaan.
Vivianne werkt voor, tijdens en na de reiniging via duidelijke communicatie.

Het huis voelt nu minder drukkend en weer opener aan
Dank je

In je woning blijft energie achter van jou zelf en van anderen, van (heftige) gebeurtenissen en periodes, van dat wat er vroeger is geweest of entiteiten.
Vooral als dit negatieve, zware of donkere energie is kan dat heel onprettig aanvoelen en je negatief beïnvloeden.
Met mediamieke en energetische technieken en kruiden kan ik je woning zuiveren, waardoor je je weer thuis kunt voelen, in je eigen energie kunt zijn en in je kracht kunt staan.

Denk hier ook eens aan na een heftige periode, grote veranderingen in je huis of je leven, als jij, je kinderen of huisdieren zich ergens is huis niet prettig voelen, als dingen niet willen stromen, als je verhuist of om je huis neutraal aan te laten voelen als je het wilt verkopen.
Na een verbouwing kan het ook heel fijn zijn om de balans en stroming weer te herstellen. Maar ook vooraf kunnen we samen bekijken hoe je de balans en stroming in huis optimaal kunt maken of houden. 

Wat voor een woning geldt, gaat ook voor elke andere locatie op, bv een kantoor, atelier, winkel, schuur, stal of elke ander ruimte of zelfs buiten locatie. Denk hier ook eens aan als er bv veel ziekte is, de werksfeer niet prettig is, of de zaken niet goed gaan en het niet wilt stromen. Ook dan kan een reiniging een positief effect hebben. 

Een Reiniging is ook op afstand mogelijk. Ik werk dan adhv jouw verhaal, foto's, plattegrond en wat gegevens en koppel dat na afloop telefonisch/skype terug.

👉 Info of afspraak maken

 

Lees DEZEDEZE , DEZE en DEZE BLOGS die oa over huisreiniging gaan

 


 

Kosten

Jouw investering voor een huisreiniging op locatie is 195,- incl materialen 

Bij een groot of bewerkelijk huis per meer-uur  +25,- 

Kilometervergoeding  0,29 per km
Bijkomende vervoerskosten (parkeergeld, tol enz) komen voor rekening van cliënt

 

Je investering voor een huisreiniging op afstand is 145,-

 

Voor andere soorten locaties; informeer naar de mogelijkheden en prijzen

Waar rekening mee te houden:

bottom of page