Huis reinigen

#4IMG_6090 - kopie.png

In je woning blijft energie achter van jou zelf en van anderen, van (heftige) gebeurtenissen en periodes, van dat wat er vroeger is geweest of entiteiten.
Vooral als dit negatieve, zware of donkere energie is kan dat heel onprettig aanvoelen en je negatief beïnvloeden.
Met mediamieke en energetische technieken en kruiden kan ik je woning zuiveren, waardoor je je weer thuis kunt voelen, in je eigen energie kunt zijn en in je kracht kunt staan.

Denk hier ook eens aan na een heftige periode, grote veranderingen in je huis of je leven, als jij, je kinderen of huisdieren zich ergens is huis niet prettig voelen, als dingen niet willen stromen, als je verhuist of om je huis neutraal aan te laten voelen als je het wilt verkopen.
Na een verbouwing kan het ook heel fijn zijn om de balans en stroming weer te herstellen. Maar ook vooraf kunnen we samen bekijken hoe je de balans en stroming in huis optimaal kunt maken of houden. 

Wat voor een woning geldt, gaat ook voor elke andere locatie op, bv een kantoor, atelier, winkel, schuur, stal of elke ander ruimte of zelfs buiten locatie. Denk hier ook eens aan als er bv veel ziekte is, de werksfeer niet prettig is, of de zaken niet goed gaan en het niet wilt stromen. Ook dan kan een reiniging een positief effect hebben. 

Een Reiniging is ook op afstand mogelijk. Ik werk dan adhv jouw verhaal, foto's, plattegrond en wat gegevens en koppel dat na afloop telefonisch/skype terug.

👉 Info of afspraak maken

 

Lees DEZEDEZE , DEZE en DEZE BLOGS die oa over huisreiniging gaan

 

Jouw investering voor een huis-reiniging op locatie is 150,- incl materialen 
Bij een groot of bewerkelijk huis per meer-uur  +25,- 
Buiten Breda kilometervergoeding  0,25 per km
Bijkomende vervoerskosten (parkeergeld, tol enz) komen voor rekening van client

Je investering voor een huisreiniging op afstand is 99,-

Voor andere soorten locaties; informeer naar de mogelijkheden en prijzen