top of page

Huisreiniging & Spirits/entiteiten (vervolg)


Als mensen ‘last’ hebben van ‘iets’ in huis is een veel gehoord advies; stuur het weg, zeg dat naar licht moet gaan enz Maar als het echt zo simpel is, zou je dan niet denken dat ‘ze’ dat zelf wel zouden doen?


Allereerst ligt het er aan wat dat ‘iets’ is. Is het een gids of dierbare die je vanuit het licht bezoekt, bv om je te steunen, te begeleiden of zelfs omdat je ze zelf (onbewust) uitgenodigd hebt, maw positieve bezoekers. Of is het een negatieve entiteit of zware energie met een andere oorzaak, wat minder prettig of positief voor jou is.


In het eerste geval kun je ze inderdaad (terug) sturen naar het licht. Maar bedenk je wel dat ze er zijn om jou te helpen of dat je ze misschien zelf hebt ‘aangeroepen’. Denk maar aan een O-mam ik mis je zo, kon je nog maar een arm om me heen slaan. Of als je me nu toch eens kon zien. Of zelfs een simpel help me! Ook rond speciale dagen (verjaardagen, sterfdagen, feestdagen ed), of als je het moeilijk hebt, zijn onze dierbaren vaak meer voelbaar om ons heen. Het zou dus heel mooi zijn als je je angst er voor kunt overwinnen en hun aanwezigheid als steun kunt ervaren, er de koestering of troost van kunt voelen, of je er zelfs door laten begeleiden. Als coachend medium kan ik je hierin begeleiden. Vind je dat toch te lastig of eng dan kun je dat aangeven en ze vriendelijk vragen te vertrekken, maar vaak kan inzicht en het overwinnen van je angst je heel veel moois brengen.

In het geval van een aardgebonden/negatieve entiteit of zware energie heeft het weg sturen, naar het licht sturen enz geen zin. Als het zo simpel was hadden ze dat zelf al wel gedaan. In het gunstigste geval verplaatst het probleem zich alleen maar of wordt het (ogenschijnlijk) even wat rustiger. Als het echt een entiteit is (een ziel die nog niet naar het licht is overgegaan) zit deze vast in een stukje loslaten van het aardse leven. Als een ziel zijn aardse voertuig verlaat doorloopt hij een aantal fases voor hij werkelijk over gaat. Eén daarvan is het af leggen van ‘zijn aardse jasjes’, dat zijn alle laagjes/jassen van ervaringen, emoties en gebeurtenissen van het afgelopen leven. Hoewel je met het ene jasje wat meer werk hebt dan met het andere is dit normaal een vloeiend en vlot proces. Maar soms blijft iemand in een negatief jasje vastzitten en lukt het niet om uit te doen. Dan kan men dus ook niet verder met het proces van overgaan. De worstelende ziel heeft dan hulp nodig om dat jasje af te kunnen leggen. Er moet iets geheeld en losgelaten worden voor men door kan. Dat is dan ook wat ik als medium bij een huisreiniging doe. Eigenlijk ga ik op zo’n moment met de entiteit net zo’n soort consult aan als ik ook met een levende cliënt zou doen, om ze zo in contact te brengen met hun blokkade en dit samen te transformeren en helen. Pas dan kan de ziel verder en werkelijk overgaan. Zoals ik het doe is het dus een heel respectvol en liefdevol proces, waarin de dolende ziel echt verder wordt geholpen én het probleem ook werkelijk wordt opgelost. Bij andere vormen van zware/negatieve energie ligt het maar net aan de oorzaak (daarover een ander keer), maar vaak werk ik dan op vergelijkbare manier om de balans en rust weer te herstellen.

Maar hoe weet jij nu wat jouw ‘iets’ is, of dat een bezoeker vanuit het licht is of niet? Dat verschil kun je voelen; Een spirit/entiteit de je vanuit het licht bezoekt voelt licht, puur/zuiver, zacht, steunend en soms bekend (bv dierbare overledene) Een aardgebonden/negatieve entiteit of zware/negatieve energie voelt zwaar, soms donker of kil/koud, soms voel je een negatieve emotie, gebrek aan stroming of juist onevenwichtige, onstuimige stroming of andere manier van ‘onaangenaam’ aanvoelen. Let wel op dat je wat je voelt niet verward met je eigen angst of emotie, je moet daar voorbij voelen.

Lees alle blogs over huisreiniging in de praktijk

De koning en huisreiniging spirits & (negatieve) entiteiten

💜 Vivianne

Medium- & Energetisch Therapeut viviannespraktijk@gmail.com


#huisreiniging #medium #entiteit #entiteiten #geesten #salie #smudge#spirits #spirituelebezoekers #gidsen #overlijden #ziel #zielreis #overgaan#naarhetlichtgaan #aardgebonden #negatieveenergie #angst #korting#dierbareoverledene #engel #spirits #dolende #spook #spookhuis#ghosthunt

218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page