top of page

Trainingen, Workshops & Lezingen ed

trainingen (4).png

Omdat Vivianne's praktijk steeds meer workshops gaat doen heeft elke workshop een eigen sub-pagina gekregen, wel zo overzichtelijk.
Kijk voor meer info bij de betreffende workshop;
Als er nog geen data gepland is doen we dat zodra er aanmeldingen zijn. Laat dus vooral weten als je interesse hebt!

 

NIEUW!

Leren werken met (mystieke) Lenormandkaarten

Lijkt het jou leuk om te leren werken met de Lenormandkaarten?
Mail me dan! 
In 5 middagen of avonden leer je de kaarten kennen, je leert ze intuïtief te duiden en krijgt inspiratie over betekenissen, onderling verbanden en manieren om ze te leggen. De mystieke Lenormandkaarten vormen de basis, maar je maakt ook kennis met diverse andere Lenormand decks. Het uitgangspunt is dat je leert werken met de kaarten die het meest tot jou spreken.
Deze cursus is nog zo nieuw dat hij nog niet op de website staat. Mail me voor meer informatie

 

Kind ~ Ouder workshop, 2 delig
Voor hooggevoelige kindjes die moeite hebben om alle prikkels van de dag te ontladen en/of bij zichzelf te blijven. Lekker buiten en op een hele speelse manier leren jij en je kind samen verschillende oefeningen, praktische tips, trucks en handvatten om wat meer relaxed door de dag te komen en thuis sneller te ontprikkelen. 
Heb je interesse om mee te doen of wil je meer weten? Mail me dan 


Bos workshop, ontladen en opladen in het bos

Een leuke, praktische workshop in de natuur met als thema's oa gronden, energie laten stromen, loslaten, bij jezelf komen, krachtplaatsen en nog veel meer.

Omgaan met energie veranderingen 

Deze praktische en informatieve workshop gaat over het omgaan met veranderingen in de energie en hoe je dit  kunt benutten voor jouw transformatie en heling

Rust in je hoofd
Een hele praktische, gevarieerde en leuke workshop die je helpt bij jezelf te komen en blijven, je een stevige basis geeft, uit je denken en hoofd haalt, je energie lekker laat stromen, helpt loslaten en gronden. Ideaal voor hsp-ers, mensen die spiritueel bezig zijn/willen ontwikkelen, stress ervaren, een druk hoofd hebben, stress ervaren, onzeker zijn enz.
Het is een goed vervolg op de mini-workshop "Rust in je hoofd"

De Ziel en haar proces
Een informatieve inzichtgevende en interactieve lezing over "de Ziel" en alles wat daar mee samen hangt.   

 

De magie van intentie
Een actuele, informatieve, praktische en erge leuke workshop over intentie, met speciale aandacht voor de periode waar we in zitten
En je gaat niet met lege handen weg 😉

Volle maan ontmoeting
Een fijn samenzijn met gelijkgestemden, waarin we afgestemd op de actuele energie en maan met een ritueel~meditatie loslaten wat jou niet langer dient en je nieuwe koers uitzetten. 


Alle workshops zijn 'down to earth', praktisch, informatief, geven inzicht en reiken je hele bruikbare tools en handvaten aan. Privé workshop
Je kunt de workshops ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.


Wil je wat anders? 
Juist maatwerk vind ik erg leuk! Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, werken met 'worrydolls' of krachtvoorwerpen. Of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen. 

bottom of page