Trainingen, Workshops & Lezingen ed

Omdat Vivianne's praktijk steeds meer workshops gaat doen heeft elke workshop een eigen sub-pagina gekregen, wel zo overzichtelijk.
Kijk voor meer info bij de betreffende workshop;


Bos workshop, ontladen en opladen in het bos

Dit is een leuke, praktische workshop in de natuur met als thema's oa gronden, energie laten stromen, loslaten, bij jezelf komen, krachtplaatsen en nog veel meer.

Omgaan met energie veranderingen 

Deze praktische en informatieve workshop gaat over het omgaan met veranderingen in de energie en hoe je dit  kunt benutten voor jouw transformatie en heling

 

Rust in je hoofd
Een hele praktische, gevarieerde en leuke workshop die je helpt bij jezelf te komen en blijven, je een stevige basis geeft, uit je denken en hoofd haalt, je energie lekker laat stromen, helpt loslaten en gronden. Ideaal voor hsp-ers, mensen die spiritueel bezig zijn/willen ontwikkelen, stress ervaren, een druk hoofd hebben, stress ervaren, onzeker zijn enz.
Het is een goed vervolg op de mini-workshop "Rust in je hoofd"

De Ziel en haar proces
Een informatieve inzichtgevende en interactieve workshop over "de Ziel" en alles wat daar mee samen hangt.   

 

De magie van intentie
Een actuele, informatieve, praktische en erge leuke workshop over intentie, met speciale aandacht voor het nieuwe jaar
En je gaat niet met lege handen weg ;-)Alle workshops zijn 'down to earth', praktisch, informatief, geven inzicht en reiken je hele bruikbare tools en handvaten aan. Privé workshop
Je kunt de workshops ook voor een privé gezelschap boeken (prijzen in overleg).
De workshop wordt dan persoonlijk, op jullie behoefte, wensen, vragen en situatie afgestemd.


Wil je wat anders? 
Juist maatwerk vind ik erg leuk! Daarom ben je ook met elke andere vraag van harte welkom. Dan bekijken we of ik er een workshop, lezing of andere informatieve en betrokken middag of avond van kan maken (prijzen in overleg). 
Denk hierbij bv aan de reis van de ziel, levenslessen, zielcontracten, spirituele helpers, je harte-wens manifesteren, werken met 'worrydolls'. Of laat je inspireren door één van de onderwerpen waarover ik op m'n Facebook pagina of de Blog heb geschreven of die ik bij de cursus noem.

Heb je zelf een onderwerp in gedacht waar je meer over wilt weten of wat mee wilt doen? Ik kijk graag of ik er iets in aan kan bieden, ik ben erg breed georiënteerd.

Ook als je zelf geen groep bij elkaar hebt kunnen we kijken of er iets op te verzinnen valt. Dus schroom je niet om te vragen.