top of page

Er begint weer iets te borrelen...

Zoals je vast wel weet zijn Huisreinigingen een van mijn specialismes. Ik krijg daar dan ook veel vragen over en adviseer vanuit mijn deskundigheid bv bij vragen in facebook groepen.  Vaak gaat het om dezelfde soort vragen, adviezen en fabeltjes zoals;

Wat kan ik zelf doen om mijn huis te reinigen?

Salie, maar daar wordt het toch erger van?  Dat is toch gevaarlijk om zelf te doen? Ik stuur ze naar het licht/buiten/weg, maar het is niet opgelost?

Help er gebeuren vreemde dingen of het voelt niet fijn. Kun jij mijn huis reinigen? Uiteraard doe ik dat met alle liefde, maar ligt het wel aan het huis/locatie of spelen er misschien andere dingen? En hoe kom je daar dan achter?

Ik wil iemand laten komen, (of erger; er is al iemand geweest maar het is niet opgelost/terug gekomen), hoe weet ik nou of het een goeie is, waar moet ik op letten?

Ik vind die dingen maar eng, wil er eigenlijk niks van weten, maar voel van alles. Kun je me geruststellen?

Wanneer is het iets wat ik zelf kan doen en wanneer is echt werk voor een professional zoals jij Vivianne? enz


Ook na een locatie/huisreiniging volgen vaak inspirerende gesprekken, en ik geniet er dan van om mijn kennis en ervaringen te delen. Min of meer grappend hoor ik mezelf steeds vaker zeggen; misschien moet ik er eens een lezing over geven...


Van de week was er weer zo'n gesprek en toen dacht ik; Wat nou misschien....Ik ga het gewoon doen! Het zou ZO fijn zijn als mensen er wat meer van weten, zelf stappen kunnen zetten, inzicht krijgen, zelf kunnen zorgen voor het 'dagelijks energetisch onderhoud' van hun huis/ruimte, en weten wanneer een professional in te schakelen en waar dan op te letten. Het lijkt me heerlijk om mensen zo op weg te helpen met mijn kennis, ervaring en bijzondere verhalen uit de praktijk.

Het moet nog even verder borrelen... Hoe, Wat, Waar en Wanneer enzo, daar broed ik nog even op, maar ik ben eigenlijk veel te benieuwd naar jullie reacties om het stil te houden. Zijn jullie hier enthousiast over? Zou jij komen en waar zou jij dan meer over willen weten?Wil je als eerste weten wanneer het zo ver is? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, volg me op facebook of houd de website goed in de gaten.

Wil je voor jezelf een afspraak maken of een gratis telefonische intake voor een huisreiniging mail of app me dan.💜Vivianne

Medium Therapeut, Energetisch Therapeut

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page