top of page

Gastenboek

 

Heb je ervaring met Vivianne's praktijk dan zou ik het heel fijn vinden als ik dat hier mag plaatsen.

Dank je wel.

Marielle 

Hallo Vivianne! Ik stuur je een berichtje aangaande de huisreiniging die je voor ons hebt verricht! Het huis voelt een stuk lichter en rustiger... de vogels zijn minder onrustig en ik voel me letterlijk lichter...  we zijn in huis bezig met jouw adviezen en ik ben nog niet klaar... ik heb mijn tweede adem weer terug en ik heb weer zin om dingen te ondernemen, we zijn meer op pad en doen meer dingen samen. Er is weer lol in huis... waarvoor mijn meest oprechte en diepe dankbaarheid!
 

Na de nacontrole liet ze me nog weten; Je hebt gelijk met t eigen maken van t huis. Het is nu ook echt van ons en dat blijft nu ook zo! We gaan door met de veranderingen die je aan ons geadviseerd hebt en laten de energie lekker verder stromen! Dank voor alles!!!

Suus

Geweldig inspirerende vrouw die met haar beide benen stevig op de grond is blijven staan. Een verademing in de spirituele wereld!

Ik heb in 2016 bij Vivianne een sprituele cursus gevolgd waarbij aarden centraal stond. Wat heb ik hier veel profijt van gehad! Als HSPer voel ik veel teveel waarbij ik lang niet altijd even goed weet wat bij mij hoort en wat niet. Deze cursus heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn aandachtspunten en valkuilen. Ik heb geleerd beter bij mezelf te blijven en en onderscheid te maken tussen wat van mij is en wat van de ander. De relatie met mijn partner is sterk verbeterd en ik heb mij PTSS en hooggevoeligheid veel beter in de hand. Dank je Vivianne! Ik kom zeker terug om meer te leren

 

Emory

Onlangs hebben wij ons huis laten reinigen door Vivianne. Wat een verandering heeft er plaats gevonden. Ik voel me helemaal thuis nu. Behalve dat de energie thuis nu heerlijk is heeft ze me ook dingen meegegeven waar ik mee aan de slag kan om het leven aangenamer te maken voor m'n gezinsleden. Ze heeft me echt tijd en aandacht gegeven en voor mijn gevoel haar ziel en zaligheid in deze reiniging gestoken. Dank je wel Vivianne. Ik draag je met een gerust hart aan, aan een ieder die het maar wil horen. Heel veel succes met je praktijk. Liefs van een blije klant.

 

Miranda

Ik heb van Vivianne een hele mooie reading ontvangen. Veel herkenningspunten. Fijn om te weten wat er nog te doen staat en waar je nu staat.
Daarna een workshop gedaan, erg veel informatie verteld. Duidelijke uitleg, geen wazig gedoe. Het was heel fijn.
Echt een aanrader.

Petri

Dank je wel Vivianne voor je inzichten en handgrepen die je mij hebt kunnen geven! Je bent een warme persoonlijkheid waarbij ik mij op mn gemak voelde

 

Suus

Over de workshop 'in je kracht staan';
De workshop is een absolute aanrader!
Ik heb heel erg veel aan je aardingsoefeningen.
Ik voel mijn voeten gewoon gloeien en het helpt me dicht bij mezelf te blijven en heeft me zelfs geholpen om mijn man uit zn diepe depressie te krijgen.
Ben er super blij mee dat je me dit hebt meegegeven  <3

 

Nicolette

Ik kwam bij Vivianne terecht op een leuke manier door een ruilactie en kreeg een consult. het was een bijzondere warme middag waarbij ze mij veel inzichten gaf. Nu een paar weken later kijk ik nog in rust terug naar het consult en zie ik de handvaten die mij geholpen hebben duidelijk. Dank je wel Vivianne.

 

Anna

Ik heb de Workshop "In je kracht staan" gevolgd bij Vivianne's Praktijk. Het was heel fijn om door Vivianne begeleid te worden en weer een stapje verder te komen naar mijzelf. Hele leuke praktische tips en een heel fijne omgeving. Heel erg bedankt Vivianne!

Lia

Laatst bij je geweest voor n consult en zo blij dat ik geweest ben 
De eerste dagen nadat ik bij je was nog wat emotioneel geweest maar daarna zo veel beter in mijn vel 
Dank je wel voor de mooie healing

 

Mariët

Hallo lieve vivianne. Dankjewel voor je lieve mooie woorden. Je zat zo goed , Jij geeft mij kracht om weer verder te kunnen. Nogmaals bedankt je ben een warm eerlijk persoon xx

Tamara

Je gaat discreet en rustig te werk. Je geeft een rustige indruk wat prettig is bij een healing/reading.

 

Marian

hoi Vivianne, Ik had eindelijk een fijn huis dacht ik. Eigen ontwerp, lekker ruim en licht. Vanaf het moment dat ik erin trok voelde het niet echt thuis. Mijn kinderen kwamen ook met opmerkingen dat ze de trap zo snel mogelijk namen, omdat het daar eng was. Jij hebt mijn huis gereinigd, geaard en in het licht gezet. en wat er aanwezig was naar het licht gewezen en ik heb nu niet meer het gevoel, ik wil verhuizen, ik heb nu weer een thuis wat goed aanvoelt. Bedankt Vivianne

Olinda

Ik voelde iets raars in mijn huis, iets dat het niet klopte, na een paar jaar heb ik besloten om hulp te vragen . Vivianne heeft mijn huis energetisch gereinigd en ik kan nu beter slapen en ik heb andere gevoel thuis.

 

bottom of page