top of page

body-scrub recept

Bijgewerkt op: 23 sep. 2022


Een keer iets heel anders... een heerlijke doe-het-zelf body-scrub 🛀

Je hebt nodig; Olijfolie Fijn zout (bv goedkope kilozak van de ah/jumbo) Etherische olie (goeie kwaliteit die max een jaar open is) is optioneel Schone, afsluitbare pot waar je met je hand in kunt Wat geduld

Doe in de pot een paar druppel etherische olie Meng met ongeveer 1/3 olijfolie Doe daar tot ongeveer 3/4 zout op en laat intrekken (zout lost niet op in olie) Kijk na een uurtje, al het zout moet net een vliesje olie hebben. Als je nog wit zout ziet doe je nog wat olie bij Als er een laagje olie op het zout ligt doe je er nog wat zout bij Laat weer even intrekken, tot je de ideale verhouding hebt

Dan lekker douchen maar, en je natte huid er zachtjes! mee scrubben, even in laten werken en afspoelen. Hou de pot droog, dan kun je het prima bewaren.

Heerlijk bij een droge huid of droge plekken. Door het zout is het ook een energetische reiniger, zeker als je het bewust gebruikt.

Qua etherische olie is bv citroen of rozemarijn een lekkere opkikker voor de ochtend en lavendel een fijne ontspanner voor de avond/nacht.

*Pas op je douche kan er glad (en vies) van worden!

Badderse 🛀



delen mag mvv deze pagina


💜 Vivianne

Medium- & Energetisch Therapeut

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page