top of page

Energie update &een vleugje positiviteit verspreiden


Wat een taaie, gekke energie deze week. Alsof alles extra moeite kost ofzo, en vertraagd. Een beetje vermoeiend, maar ook weer niet echt. Moeite moeten doen om te denken zo voelt, maar ook weer dit echt. Hoofdpijn, die is dan wel weer heel echt (helaas). Moeite moeten doen om vooruit te komen lijkt het, maar ook weer niet echt. In bepaalde opzichten juist wel heel voortvarend, maar de dagen zijn wel voorbij voor je goed en wel iets gedaan hebt. De periode van meer naar binnen keren is wel duidelijk ingegaan, maar dat is het niet, of in ieder geval niet alleen.

Laten we de positiviteit-pot er maar eens bij pakken en wat fijne, voedende, blije energie verspreiden. 💞 Doen er een woord in dat begint met de eerste letter van je naam, óf gewoon iets waar jij nu behoefte aan hebt of graag wilt verspreiden, en zet het hieronder in de reacties.

Ik begin met Vreugde En dan vooral het kinderlijke plezier vreugde 💞


Je kunt natuurlijk ook zelf een echte pot maken en daar regelmatig briefjes in doen met mooie, positieve, opliftende woorden. En als je er dan behoefte aan hebt een briefje uithalen.



Fijn weekeind 💜 Vivianne Medium- & Energetisch Therapeut

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page