top of page

Lente, tijd van zaaien


Afgelopen nacht is de lente begonnen. De natuur komt langzaam en zichtbaar weer tot leven, alles begint weer te groeien en bloeien.

Een mooi moment om ook eens te kijken wat jij wilt laten groeien en bloeien. Liggen de zaadjes er al? of moet je nog wat voorbereidend werk doen? Weet je al wat de ideale omstandigheden zijn en hoe je die kunt creëren. Wat is er nodig aan voeding, ruimte en steun? Kun je al voorzaaien? Of is het nog net te vroeg? En hoe kun je dan nu al zorgen dat je zaadjes straks gemakkelijk kunnen ontkiemen? Ga er eens voor zitten en stel je voor hoe rijk je oogst straks zal zijn, hoe het voelt, proeft, ruikt, oogt… waar wil je naartoe? Nu is het de tijd om te zaaien… Koester, voed en steun je zaadjes, geeft het de aandacht en zorg die het nodig heeft, zodat het uit kan groeien tot wat moois en je straks een rijke oogst hebt.

💜 Vivianne Medium- & Energetisch Therapeut viviannespraktijk@gmail.com www.viviannes-praktijk.nl facebook youtube nieuwsbrief #lente #zaaien #groei #vernieuwing #nieuw #loslaten #bewustwording #dromen #wensen #intentie #groeiproces #ostara

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page