top of page

Energie 2019, en het staartje 2018

Bijgewerkt op: 21 jan. 2019

Energie 2019

Heb jij het ook gevoeld, die zware, vermoeiende energie van de afgelopen dagen? Bijna stroperig, niet vooruit te branden en een wat vage ‘niemandsland’ energie. Rond het middaguur begon het wat te doorbreken en komt er steeds meer van die verwachtingsvolle, vernieuwende, verfrissende nieuwjaars-energie doorheen twinkelen

2018 Mijn gidsen lieten me zien dat velen zich echt door de laatste dagen van het jaar aan het slepen waren. Ze lieten me ook zien dat het voor velen ook een beetje zo’n ‘stroperig’ jaar was. Een jaar/periode van binnen gesloten in zichzelf. Stagnatie. Men wel wilt maar er niet uit komt. Stroperig blijft plakken. Op z’n plek gehouden wordt. In beweging komen maar niet lukt. Herken je dit? Hou vertrouwen! Er komen betere tijden aan!


2019 Voor 2019 lieten mijn gidsen me namelijk zien dat de grijzige, gesloten kamer die ik eerder te zien kreeg gaat veranderen. Ik kreeg een mooie gouden kooi te zien, met veel licht en ruimte. Er breekt een periode van licht, lucht en ruimte aan. Je gaat ontdekken dat je een prachtige sierlijke, eveneens gouden, sleutel om je nek hebt…. Merk dan dat je kooitje open kan!

Je hebt zelf de sleutels in handen om de deuren te openen die bij jou passen. Je vleugels uit te slaan. NU kun je wel in beweging gaan komen! Het wordt een jaar van verandering, vernieuwing en kansen. Het is alleen wel aan jou of je je kansen aangrijpt. Of je die sleutel gaat gebruiken. Hij is binnen handbereik. Hij hangt om je eigen nek, ter hoogte van je hart(chakra). Luister naar je hart en Durf hem te gebruiken!…anders verandert hij langzaam weer in het killere grijze, doffe metaal… de grijze massa... Je zult er dus wel actief mee aan de slag moeten gaan! Dan kan 2019 jouw jaar van verandering worden. Jouw jaar met het gouden randje! Een jaar van vrijwillig thuiskomen bij jezelf.


WIL JE DIT PROCES EEN HANDJE HELPEN? Gebruik dan de energie van het nieuwe jaar. Die fonkeling, twinkeling, het prille en verwachtingsvolle is een ideale golf om intenties uit te zetten en een extra boost mee te geven.

Je kunt voor jezelf kijken wat het afgelopen jaar je heeft gebracht. Waar je dankbaar voor bent. Wat je achter je wilt laten. En wat je uit wilt nodigen voor het nieuwe jaar.


Wil je hier wat diepergaand en uitgebreider mee aan de slag gaan en/of vind je samen doen en begeleiding hier fijn bij? Doe dan mee met de workshop; De magie van intentie & het nieuwe jaar as zondag 6 januari http://bit.ly/2QbGRJr

👉 Meld je aan; viviannespraktijk@gmail.com


Kun je haast niet wachten wat 2019 jou persoonlijk gaat brengen? Dan is de jaarprognose legging erg leuk om te doen http://bit.ly/2UJxWT6

👉 Maak een afspraak; viviannespraktijk@gmail.com


💜 Ik wens je een mooie jaarwisseling en een bijzonder en liefdevol 2019 vol licht, lucht en ruimte 🥂



💜 Vivianne Vissers Medium Therapeut, Energetisch Therapeut viviannespraktijk@gmail.com www.viviannes-praktijk.nl

Nieuwsbrief aanmelden; http://eepurl.com/dGtmlT

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gemis

bottom of page